Lirik lagu Darso

Dina Amparan Sajadah

Dina amparan sajadah
Abdi sumujud pasrah
Diri nu lamokot ku dosa
Nyanggakeun sadaya-daya

Dina amparan sajadah
Abdi sumujud pasrah
Mundut pangampura Gusti
Ya Allah Robbul Izzati

Taya deui panglumpatan
Taya deui pamuntangan
Mung Allah Pangeran Abdi
Pangeran anu sajati

Kabogoh Jauh

Boga kabogo jauh
Mentas laut leuweung gunung
Tapi apel teu bingung
Cukup hallo na telepon

Kuring di pulau jawa
Manehna pulau sumatera
Lamun malam mingguan
Mojok via SMS-an

Jelema palinter
Dunya beuki maju
Najan urang pajauh
Bisa ngobrol unggal waktu

Tiap SMS-an atawa nelepon
Teu jadi pikiran
Kajeun pulsa kabobolan
Nu penting mah bisa ngobrol jeung manehna

Boga kabogo jauh
Meuntas laut leuweung gunung
Tapi apel teu bingung
Cukup hallo na telepon…..

Mega Sutra

Mega sutra di langit pantai carita
Bodas nyacas dipulas endahna rasa
Saksi asih dina munggaran carita
Waktu urang nepungkeun geuteurna cinta

Dina dada aya rasa
Dina rasa aya bagja
Ngagalura ibarat ombak sagara
Di sisi basisir
Laut pantai carita
Nya didinya urang teh wakca balaka

Mega sutra di langit pantai carita
Bodas nyacas dipulas katineung rasa
Saksi asih mekarna hareupan cinta
Poe isuk muga laksana paneja
Mega sutra….
Di langit pantai carita

About these ads

Posted on Juli 18, 2009, in Kumpulan Lirik Sunda and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 24 Komentar.

  1. pertamaaaaxxxxxxxxxxzzzzzzzz

    SALAM SAYANG

  2. hoho nnnnice blog mas..
    salam kenal :D

  3. Salam Cinta Damai dan Kasih Sayang ‘tuk sahabatku

  4. akhirnya nemu juga, asikkkk.. tq Kk
    dina amparan sajadah meuni endah

  5. kang, lagu teks lagu yg dina hamparan sajadah nya ga ada yg pk teks rap nya ya?
    plis dong, pingin teks rap nya juga

  6. oya, ga ada youtube nya ya?

  7. Pesan Lirik Lagu “JAMAN EDAN” :grin:

  8. Kang Abdi nyuhunkeun lagu darso (tapi hilap deui judulna), anu lirikna kieu “SAUPAMI HENTE LEPAT URANG ASA KANTOS TEPANG, MUNG BAE DUKA DIMANA, JEUNG ASA DUKA IRAHA” punten kanu ngagaduhan lagu ieu bagi-bagi nya (atanapi judulna naon). hatur nuhun

  9. salamet jalan bapak sunda kita
    BPK DARSO.
    semoga amal ibadahnya di terima di sisi allah subhanahuwattaalla.

    AMIN.

  10. Aki darso ..mugia ditampi disisi allah ..amiin

  11. Ass..bwt sadulur sadayanaa… salam hangat dari saya

    Tiap kali denger lagu ini ..Seeeejuuuukkk’..bangatt.. damaiii… ya Allah
    Almarhum ayah, itu orang Solo( Jawa )…Ibu saya Betawi (Jakarta )…tiap hati lagi resah denger lagu ini langsung ‘Dinginn’.. entah kenapa saya seneng sama Musik Alunan Sunda ini…
    Mendawai-dawaiii…. untuk pengarang ‘Hatur Nuhun..’ jadi cinta sama musik tradisional….

    Salam..Agung – Jakarta – TMII

  12. sae pisah hatur nuhun juragan

  13. suuundaaaaaaaaaa!!! wee love!

  14. Nyuhunkeun Lirik Lagu Leugit Ali

  15. ada yg punya lirik lagu sancang ga?
    nuhun sateuacana ka pangersa sadaya………….

  16. punteun….bade nyuhunkeun lagu nu lirik na “es cendol di kalapaan,,,gunal genol eweh bapaan” eta teh judul naon nya?
    hatur nuhun….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: