Lirik Lagu Nining Meida S.

Mojang Priyangan

Angkatna ngagandeuang
Bangun taya karingrang
Nganggo sinjang dilamban
Mojang priyangan.

Umat-imut lucu
Sura Seuri nyari
Lara-lirik keupat
Mojang Priyangan

* 2 (x)
Diraksukan kabaya
Nambihan Cahayana
Dangdosan sederhana
Mojang priyangan

Mojang anu donto
matka sono nu nempo
Mun tepung sono ka…
Mojang priyangan ( balik ke atas*)

Gareulis maranis
Disinjang lalenjang
Estu surup nu nempo
Mojang priyangan… mojang priyangan…
Mojang priyangan…

Es Lilin

Es lilin mah didorong-dorong
dibantun mah dibantun ka Sukajadi
abdi isin ceuceu samar kaduga
sok sieun mah aduuh henteu ngajadi

Es lilin mah ceuceu buatan Bandung
dicandakna geuningan ka Cipaganti
abdi isin jungjunan duh bararingung
sok inggis mah aduuh henteu ngajadi

Itu saha dunungan nu nungtun munding
digantelan geuning ku saputangan
itu saha dunungan ku ginding teuing
sing horeng mah aduh geuning jungjunan

Es lilin mah ceuceu dikalapaan
raosna mah geuningan kabina-bina
abdi alim dunungan paduduaan
sok sieun mah dibantun kamana-mana

Kamana mah dunungan ngaitkeun cingcin
ka kaler mah aduuh katojo bolat
kamana mah dunungan ngaitkeun pikir
sakieu mah aduuh panas hatena.

About these ads

Posted on Juli 3, 2009, in Kumpulan Lirik Sunda and tagged , , , . Bookmark the permalink. 15 Komentar.

  1. mari kita sama-sama nyanyi menghibur hati yang lara karena semakin banyaknya orang gila di Indonesia yang macem2 maen petasan sembarangan :(

    esss liliiin maaaaa .. …. ceceeeuuuu..

    *malam yang dingin*

  2. aku suka lagu -lagu nining meida, karena enak-enak di telinga ku.

  3. enaknya dimananya? manis-manis donk he..he…

  4. ass.. sampurasun ki dulur punten ah ngiring aub

    gaduh panuhun sim kuring teh hapunten sateu acanna

    pami gaduh lyrics lagu “teuteup jeung imut” karya nano s sareng “bulan sapasi” abdi nyuhunkeun haturnuhun

  5. punten, lagu sagara cinta ti nining meida aya nu gaduhan teu ?

  6. punten…
    aya nu gaduh lirik anjeun, peuyeum bandung,sareng borondong garing?? Abdi hoyong nyuhungkeun..

    hatur nuhun sateuacanna

  7. lagu ini bakalan di mainkan di alat musik angklung…prikitiw…
    makasih ia lirikx!!!^_^

  8. Hatur nunuh pisan, mung upami bade anu sanesna kumaha, wsww

  9. mau lirik lagu nya borondong garing
    koq gak ada ?

  10. Struggling to find attempting for some time for a high-quality content articles to do with this unique matter . Looking around in Yahoo I finally uncovered this blog post. Seeing these details I am grateful to convey that I have a good sense
    I stumbled upon precisely what I was ready for. I most certainly will make
    certain to don’t forget this blog and take a visit constantly.

  11. Salam semua … liriknya “ngalamun” ga ada yaaa … kalo ada yang tau saya sangat berterima kasih bila sudi mengirim ke email saya. walaupun ga paham bahasa sunda tapi saya suka sama lagu2nya …

  12. apa sih judul nya yang liriknya ‘jiga kalangkang’ klau ada yang tau add ya facebook saya dea.pratama70@yahoo.com trus kirim pesan
    Ok

  13. dion restu permata

    teteh tolong di buatin lirik lagu ( emut bae dan naratas bagja, ) ya teh nining..
    itu lagunya saya suka bgt..
    makasih sebelumnya teh nining

  14. Aduh,, meni arenakeun lagu nining meida ..nya ath ! Da kareuseup abdi, ti nju alit kneh .hahaha

  15. akang teteh….,nyuhungkeun lagu anu kieu kata-katana “bagja mung hareupan tinukaneu,endah rasa diri guligah pinuh kabungah,saranggeuy kadeudeuh,sakecap katresna….hhilap deui judulna teh.hatur nuhun

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: